UYGUN FİYATLI İNTERNET SİTESİ KUR

Blog ve Yazı Modülü

İster blog web sitesi kur, ister kurumsal web sitende blog içerikleri paylaş, Tercih senin. Dilediğin gibi tasarla...

Yazı / Blog / Haber Ekleme

İnternetsitesi.net yönetim panelinden yazı modülü ile birçok kategori ve farklı şablon seçeneğiyle dilediğiniz sayfa türlerini tasarlayabilirsiniz. Blog içerikleriniz için haber ve duyurularınız, hizmetleriniz , diğer servislerimiz, uygulama alanlarınız ve benzeri kategorilerimiz için yazı modülü çok kapsamlı bir şekilde hizmetinizdedir.

Blog Sitesi Kur

Yazılar modülü ile çoklu kategori ve 30 farklı şablon seçeneğiyle blog sitesi için içeriklerinizi harika ve hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz. Yazılar Modülü Kullanımı Yazılar modülüne başlamadan önce yazı kategorileri oluşturmanız gerekmektedir.

Yazı kategorileri oluşturmak için yönetim panelinde yazılar kısmından yazı kategorilerine tıklayınız. Ve yazı kategorilerini hemen oluşturmaya başlayın. Yeni kategori ekle butonuna tıklayarak kategori adınızı ve açıklamanızı ve meta etiketlerinizi ayarlayın ve yazı kategorisi için onlarca şablon arasından dilediğinizi seçin ve kategori ekle diyerek yazı kategorisini ekleyin. Örneğin web sitesinde blog yayınlamak isteyen kişiler yazı kategori ismini blog olarak ekleyebilir.

Web sitesine ekleyeceğiniz tüm kategorileri yazılarınızı eklemeden önce eklerseniz sizin için yazı modunda kullanmak daha hızlı olacaktır. Yazı kategorimizde ekledikten sonra tekrar yazılar menüsünden yazılara tıklıyoruz. ilk başta belirttiğimiz gibi yazılar modülü ile faaliyet alanları, hizmetler, haber, duyuru, basında biz, şeklinde listelenecek kategorileri onlarca şablon arasından dilediğinizi seçerek farklı farklı tasarımlarda oluşturabilirsiniz.

Daha sonra yazılar yeni yazı ekle butonuna tıklayınız. Yazı ekleme sayfasında yazının başlığını meta etiketlerini, içerik özetini, içerik detay kısmını ve yazılarınızın hangi kategorilerde yer alacağını genel yazı kategorisinde gözüksün mü gözükmesin mi seçeneğini seçip istediğiniz kategorilerde yazılarınızın görünmesini ayarlayabilirsiniz.

Yazılarınızı  Resimlerle Güzelleştirin

Yazılarınıza resim eklemek için resimler kısmından resim seçtiğim istediğiniz resmi ya da resimleri seçerek ekleyebilirsiniz. Hangi resmin web sitesinde yazı kategori sayfasında varsayılan olarak görüneceğini ayarlamak için yazı kategorisinde görünmesini istediğiniz resmi tıklayarak varsayılan yapıp tüm içeriklerinizi de girdikten sonra aşağıdaki ekle butonuna tıklayarak yazınızı hemen yayını alabilirsiniz.

Yazı Modülü Ayrıcalıkları

Yazılarımızın bu özellikleri tüm premium paketlerimiz de bulunan özelliklerdendir.

Otomatik Yazı Planlama

Yazılarınızı yayınlamada ekstra olarak size zamandan tasarruf sağlayacak ve yazılarınızı sistematik ve otomatik bir şekilde yayınlayacak bir özellikten bahsedeceğim. Yazılarınızı ekledikten sonra ileri tarihli yayınlama seçeneği kullanarak dilediğiniz zamanda dilediğiniz yazıyı web sitenize ekleyebilirsiniz.

İleri tarihli yayın özelliği neden önemlidir.

Bir yazılarınızın hepsini birden eklemek yerine her hafta iki tane yayın planı yaparak önceden oluşturduğunuz yazıları 2 ay içerisinde web sitenize eklediğinizde web siteniz sürekli güncellenen dinamik bir web sitesi haline gelir ve arama motorları tarafından daha hızlı indekslenir ve arama motorlarında daha üst sıralara çıkabilirsiniz.

Yani otomatik yazı ekleme özelliği sayesinde web sitenizi dinamik bir yapıya dönüştürebilir ve müşterileriniz ve web sitenizi ziyaret eden kullanıcılar için sürekli yeni makaleler yayınlamış olursunuz. Bu sayede web sitenize giren kullanıcılar web sayfanızda sürekli blog içeriğinin güncellendiğini ve web sitesinin güncel bir web site olduğunu anlayarak sitenizi bilgi almak amacıyla daha sık ziyaret etmeye başlar.

Şöyle düşünebilirsiniz bir örnek verecek olursak günlük yemek çıkaran bir restoranımız var yemeklerin her gün taze ve lezzetli bir şekilde çıkması sizin müşterilerimiz açısından çok önemli ve beklenen bir hizmettir. Ancak müşterinize 2 günlük bir yemeği servis ettiğinizde müşteri memnuniyetiniz zayıf olacak ve o müşterinin bir daha restoranımıza tercih etmek istemeyecektir.

İlham Alın

Aşağıdaki birbirinden güzel yazılar müdürüyle oluşturulmuş sayfa tasarımlarını inceleyerek ilham alın ve hemen web sitenizi oluşturmaya başlayın.